Beregening

U herkent het vast wel: de droge en warme zomerperiodes waarin u aan het eind van de dag nog aan de gang moet met de tuinslang of sproeier om uw tuin in een goede, frisgroene conditie te houden. Die tijd en moeite kunt u zichzelf nu eenvoudig besparen!

Zorgeloos op vakantie!

Het hele seizoen 's avonds geen omkijken meer hebben naar de beregening van uw tuin ligt tegenwoordig eenvoudig binnen uw bereik door de aanleg van een compleet en intelligent beregeningssysteem. Een beregeningssysteem zorgt voor een economische, tijdige en volautomatische bevochtiging van uw tuin gedurende de periodes in het jaar dat dit zo hard nodig is.

En wat dacht u ervan om lekker zorgeloos op vakantie te kunnen? U zult geen omkijken meer hebben naar de besproeiing van uw tuin, u hoeft er enkel nog maar van te genieten, ook na een heerlijke periode van ontspanning elders!

Vakkundige aanleg

U kunt de vakkundige aanleg van uw beregeningssyteem met een gerust hart aan ons uitbesteden en ook het benodigde, periodieke onderhoud nemen wij u met plezier uit handen.

Voor de aanleg van het systeem bestaan diverse mogelijkheden. Wist u dat we een beregeningssysteem eenvoudig aan kunnen leggen in bestaande tuinen? Of het nu een bestaande tuin betreft of de volledige aanleg van een nieuwe tuin, uw systeem wordt altijd professioneel en doordacht aangelegd door middel van een gedetailleerd en relevant beregeningsgplan.

Voor de aanleg van het systeem kunt u ervoor kiezen leidingwater te gebruiken of u kunt, indien u er de beschikking toe heeft, gebruik maken van een aangrenzende sloot door het gebruik van een pomp.

Uiteraard wordt het systeem niet zichtbaar aangelegd. Enkel wanneer uw tuin wordt besproeid, komen de afzonderlijke sproeiers vanzelf uit de grond zetten om hun werk te doen en verdwijnen ze weer zodat de tuin voldoende is beregend.

Periodiek onderhoud

Om bevriezing tegen te gaan kunnen wij de installatie voor u vorstvrij maken en deze in het voorjaar weer in bedrijf stellen en controleren. zo blijft u altijd verzekerd van een optimaal werkend systeem. En uiteraard werken wij enkel met hoogwaardige apparatuur en een volledig gespecialiseerde partner zodat u altijd kunt genieten van de hoogste kwaliteit.

Bespaar uzelf de tijd en moeite en kies voor de aanleg van een beregeningssysteem in uw eigen tuin!