Ontwerp

 Een schitterende tuin waar u vele jaren van zult genieten begint met een gedegen en doordacht ontwerp. Uw tuin wordt immers een optimaal en uniek stukje maatwerk waarbij de nodige factoren van belang zijn. Dat vraagt dan ook doorgaans de nodige ervaring en inzicht, zeker indien ook een vijver en een beregeningssysteem opgenomen worden in het ontwerp.

1
Het ontwerpen van uw tuin begint al tijdens onze eerste afspraak met u, waarin we samen de wensen op een rij zetten en kijken wat er al aan eventueel voorwerk is uitgevoerd.
2
Uw wensen zetten wij vervolgens kosteloos(!) om in 2 schetsen, zodat het ontwerp van uw tuin en de bijbehorende mogelijkheden voor u gaan leven.
3
Tijdens het vervolggesprek vormen de 2 schetsen ons uitgangspunt en brengen we samen met u waar gewenst de nodige aanpassingen aan om te komen tot een definitief ontwerp.
4
Naar aanleiding van het definitieve ontwerp ontvangt u van ons uw persoonlijke offerte op maat. De offerte lichten wij in een afsluitend gesprek dan nog nader toe of u kunt er ook voor kiezen deze indien gewenst gewoon per mail te ontvangen.
5
Indien u tevreden bent met het uiteindelijke voorstel zullen we de benodigde werkzaamheden inplannen en gaan wij aan de slag met de daadwerkelijke aanleg van uw tuin.