Onderhoud

Vakkundig onderhoud zorgt ervoor dat het oorspronkelijke ontwerp van uw tuin met de tijd behouden blijft. Hoeveel onderhoud er nodig is, heeft alles te maken met de inrichting van uw tuin. Het onderhoud omvat indien van toepassing onder meer:

Tuin
Gazononderhoud
Bemesting
Seizoen snoei
Vijver
Waterkwaliteit, Filters
Het vervangen van lampen
Schoonmaken van pompen
Beregening
Het aan- en afkoppelen in verband met vorst


Welke mate van onderhoud uw tuin ook vraagt, wij bieden u een passende en voordelige totaaloplossing.

Onderdeel van het ontwerp

Is er relatief veel bestrating aanwezig en weinig beplanting of andersom? Welke bomen, planten en struiken groeien er in uw tuin en welke mate van onderhoud hebben zij ieder nodig? Gras bijvoorbeeld zal met regelmaat moet worden gemaaid en bomen en heesters die niet te groot mogen worden, zullen op het juiste moment moeten worden gesnoeid.

Zoals u ziet maakt het benodigde onderhoud van uw tuin (en de gewenste hoeveelheid ervan) een wezenlijk onderdeel uit van het algehele ontwerp en de aanleg ervan. Nadat de tuin is aangelegd volgens het ontwerp, zorgt het onderhoud ervoor dat de kwaliteit van het ontwerp ook echt behouden blijft en daarmee uw verwachtingen.

Uw mogelijkheden op een rij

Twigt Tuintechniek biedt u passende mogelijkheden voor het onderhoud van uw tuin. Afhankelijk van de benodigde mate van onderhoud kunt u kiezen voor onderhoud per maand, per kwartaal, voor een aantal keer per jaar of specifieke onderhoudsbeurten zoals een najaarsbeurt.

Het onderhoud heeft altijd betrekking op uw tuin en (indien van toepassing) uw vijver en beregeningssysteem. Het besproken onderhoud nemen we op in een onderhoudscontract, zodat u altijd met een gerust gevoel van ons op aan kunt.